irisbarf

Vse pasje gurmane v času od 18. maja do 3. junija, v popoldanskem času od 16.ure dalje, vabimo na teden surove hrane Natures Menu. Pasji kosmatinci bodo degustirali surovo hrano v vseh okusih, lastniki pa pridobili informacije o BARF (Biologically Appropriate Raw Food oz. biološko primerna surova hrana) hrani iz prve roke.

Če nam boste zaupali svoje podatke lahko sodelujete v nagrajevanju. Žrebanje bo v petek, 29.maja 2015.
Nagrade :
4 x Country Hunter surova hrana1 kg in
3 x Country Hunter priboljški 50 g.

Pa dober tek!

s_sodelovanjem

barf1

O nagrajevanju:
1.Organizator nagrajevanja je PRVA-K klinika za male živali (v nadaljevanju organizator).
2. Sodelujejo lahko samo fizične osebe.
3.V žrebanju udeleženci sodelujejo tako, da oddajo kupon s podatki v trgovini klinike do 28.5.2015.
4.Osebni podatki bodo varovani skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) (Ur. l. RS, št. 94/2007-UPB1) in zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot) (Ur. l. RS, št. 98/2004-UPB 2, 126/2007, 86/2009).
5. Nagrajevanje poteka do 29.5.2015, ko bo izvedeno žrebanje.
6. Sodelujoči  se strinjajo s temi pravili in pogoji.
7. Nagrade:
4 x Country Hunter surova hrana1 kg in
3 x Country Hunter priboljški 50 g.
8.Organizator ni materialno, moralno ali kazensko odgovoren za kakršnekoli posledice, ki izhajajo iz nagrade ali koriščenja nagrade. Vsak nagrajenec lahko prejme nagrado le enkrat.
9. Zapisnik žrebanja se hrani pri organizatorju e. Rezultati so dokončni in pritožba nanje ni možna.
10. Strinjanje s pogoji in pravili je obvezno za sodelovanje.
11. Organizator si pridržuje pravico spremeniti pravila nagrajevanja. V primeru spremembe, bo le ta vidna na naši internetni strani. 12. Nagrajevanje  poteka na ozemlju Republike Slovenije.
13. Pravila so objavljena na naši strani.
14. VAROVANJE IN UPORABA OSEBNIH PODATKOV: Sodelujoči soglašajo, da organizator kot upravljavec zbirke podatkov vodi, vzdržuje in nadzoruje zbirko zbranih osebnih podatkov posameznikov v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1-UPB-1,Uradni list RS št. 94/2007). Organizator zagotavlja varstvo osebnih podatkov po zakonu. Organizator lahko obdeluje zbrane osebne podatke za namene obvešcanja, namene vzorcenja, anketiranja in statistične obdelave podatkov, za ugotavljanje uporabe storitev, prilagajanje ponudbe in segmentacije, za raziskave trga, obvešcanje o ponudbi, novostih, in ugodnostih, ter za druge trženjske namene. Organizator se zavezuje, da bo podatke uporabljal izključno za namene, navedene v prvem odstavku in jih ne bo posredoval tretjim osebam, razen če je to potrebno zaradi izvedbe nagrajevanja. Sodelujoči lahko od organizatorja kadarkoli zahteva, da v 15 dneh trajno ali začasno preneha uporabljati njegove osebne podatke za namen neposrednega trženja, in sicer po e-pošti ali pisno na naslov organizatorja.