GIMCAT URINARY pasta 50 g

5,73

Gimcat urinary pasta

Ni na zalogi

Šifra: 4002064417370 Kategorije: , ,

Opis

Večina mačk zelo slabo pije vodo, kar vpliva na njihovo koncentracijo urina. Mačke pa so dokazano bolj podvržene stresu, obrambna sposobnost njihovih sečil pa se zmanjša. Stres je torej tisti dejavnik, ki mu lahko pripišemo največjo težo za razvoj bolezni. Ta namreč povzroči, da stresni hormoni preplavijo telo, njihov naval pa ne preneha, čeprav je stresna situacija morebiti že minila. Hormoni preko krvi dosežejo vse organe, med njimi tudi mehur, ki ga tako zelo »razdražijo«, da se odzove z vnetjem in zanj značilnimi simptomi. Z drugimi besedami bi FLUDI najlažje opisali kot vnetje mehurja, katerega vzrok je nepojasnjen. Po podatkih nekaterih veterinarjev naj bi bolezen obsegala kar dve tretjini mačk oz. presenetljivih 10 odstotkov celotne populacije mačk. Prizadene tako samce kot tudi samice v mlajšem in odraslem starostnem obdobju.

Urinary pasta pa vsebuje snovi, ki dokazano zmanjšujejo vnetje urinskega traku tako, da že v črevesju odstranjujejo delce hrane, ki bi lahko povzročile nastanek struvitnih in oksalatnih kamnov. Je edina pasta, ki preprečuje nastanek obeh vrst kamnov in skrbi za urinski trak od znotraj. Beta – glukan pa pomaga pri izboljšanju imunskega sistema in tako razbremeni sečila.

To pasto priporočajte strankam, ki za mačke kupujejo kateri koli izdelek urinary in mačkam ki pijejo premalo, lahko pa jo ponudite tudi ostalim strankam – ne bo nič narobe če jo maček uživa

Dodatne informacije

Teža

50 g

Znamka