VPRAŠANJE:

Zdravo. Imam maltežanko staro 11 let, ker jo je povozil avto in ima obe sprednji tački zlomljene. Pri prvi desni tački je še za 3 cm daljša saj je več povita ker ima 2x zlom in je zato težko na nogicah torej nemore hoditi. Ima apetit in tudi pije vendar svoje potrebe ne opravi niti zunaj na travi niti na plenički. Kaj naj storimo pri takem primeru? Najlepša vam hvala.

ODGOVOR:

Prosim, pokličite me na kliniko, tel. 01 200 51 80, pa se bova pogovorili. Niste mi napisali,  kam trenutno opravlja potrebo, ali ne gre na blato ali na vodo idr. Potrebujem več podatkov, da vam bom lahko pomagala. Lep pozdrav, mag. Sabina Stariha Pipan, dr. vet. med.

 Pozdravljeni!
Za odgovor na vaše vprašanje bi moral videti RTG slike in pregledati psa. Slike lahko pošljete po mailu ali ob pregledu. Naročite se lahko preko recepcije klinike, tel. 012005180. Lp, Vice Zaninović, dr. vet. med.

Oznake: ,

ŠEPANJE PSA

VPRAŠANJE: Pozdravljeni, pri moji psički stari leto in pol sem opazila šepanje na zadnjo tačko. Psička je čez dan normalno aktivna ter teče po travnikih, zvečer po daljšem odmoru pa…

DIHANJE

VPRAŠANJE: Pozdravljeni, imam mačko staro 14 let. Zadnji 2 tedna sem opažala da drugače diha kot ponavadi. Zdi se da vdihne normalno skozi nos, izdihne pa na levo stran ust,…