VPRAŠANJE:

Večkrat sem prebrala, da so surove kosti (piščančja krilca, vrat) dobre za mačko, predvsem zaradi zob in čeljusti. Vem, da so kuhane kosti nevarne. Kako je s pečenimi kostmi, spadajo v kategorijo nevarnih ali so OK?

ODGOVOR:

Žal o tem nimam podatkov, na splošno pa za pečene kosti velja verjetno enako kot za kuhane. Lep pozdrav, mag. Sabina Stariha PIpan, dr. vet. med.

Oznake: ,

UGOTOVITEV PLODNOSTI PSA

VPRAŠANJE: Imamo psa tibetanskega španjela, starega 4 leta. Psa smo letos parili vendar mladičev ni bilo. Interes za parjenje psic z našim psom je precejšen vendar se ga izogibajo zaradi…

PRITLIKAVI KUNCI

VPRAŠANJE: Imam 1 leto in 3 mesece stara pritlikava kunca (2 samčka). Danes sta se stepla. En drugega grizeta, praskata, tako, da kar cvilita od hudega. Danes smo jih ločili…