VPRAŠANJE:

Večkrat sem prebrala, da so surove kosti (piščančja krilca, vrat) dobre za mačko, predvsem zaradi zob in čeljusti. Vem, da so kuhane kosti nevarne. Kako je s pečenimi kostmi, spadajo v kategorijo nevarnih ali so OK?

ODGOVOR:

Žal o tem nimam podatkov, na splošno pa za pečene kosti velja verjetno enako kot za kuhane. Lep pozdrav, mag. Sabina Stariha PIpan, dr. vet. med.

Oznake: ,

OBNAŠANJE PSA

VPRAŠANJE: imam 13 let starega mešanca(mati labradorka,oče-?,ki je v zadnjem času začel menjavati dan za noč! Podnevi spi,ponoči postane nemiren,se sprehaja po stanovanju,hodi k postelji in s tačkami grebe po…

TEŽAVE Z VOZLJI

VPRAŠANJE: Pozdrav, pred nekaj tedni sem dobila psička iz zavetišča - luškanega mešančka z imenom Sandi. Je srednje rasti in ima dolgo žimasto dlako, podobno dlaki ovce. Problem pa je…