VPRAŠANJE:

Večkrat sem prebrala, da so surove kosti (piščančja krilca, vrat) dobre za mačko, predvsem zaradi zob in čeljusti. Vem, da so kuhane kosti nevarne. Kako je s pečenimi kostmi, spadajo v kategorijo nevarnih ali so OK?

ODGOVOR:

Žal o tem nimam podatkov, na splošno pa za pečene kosti velja verjetno enako kot za kuhane. Lep pozdrav, mag. Sabina Stariha PIpan, dr. vet. med.

Oznake: ,

KOŽNE SPREMEMBE

VPRAŠANJE: Imam stiri leta starega pitbula,ki ima dva zelo sumljiva rdeca "fleka";brez dlake,hrapave strukture.Zdravila sem ga z mazilom diprogenta in garamicyn.Po vzetem vzorcu so izkljucili demodex in mikrosporijo.Zanima me,kaj bi…

ZAMAŠEN NOS PRI PSU

VPRAŠANJE: Naša 8-letna škotska ovčarka ima že nekaj dni zamašeno eno nosnico, kar jo ovira pri dihanju. Lahko kaj naredim sama ali jo je potrebno peljati k veterinarju? Lep pozdrav.…